Melónovo-broskyňový sorbet


Melónovo-broskyňový sorbet

Desaťminútovka ako vyšitá! A osvieženie zaručené :-). Leto ešte nekončí a keď aj skončí, zásoby v mrazničke nám ho rýchlo pripomenú. Tak šup-šup do Kauflandu a spravte si domáci sorbet z červeného melóna a broskýň.

 Čas prípravy 10 minút

5 porcií

Processed with VSCO with f2 preset

INGREDIENCIE

5 pohárov červeného melóna (nakrájaný na kocky, zamrazený)
2 väčšie broskyne
1 biely jogurt K-Classic
Šťava z jednej limety
1 lyžica medu

POSTUP

Melón zbavíme jadierok. Nakrájame na menšie kocky a dáme na noc zamraziť. Broskyne ošúpeme, zbavíme kôstky, rovnako nakrájame na kocky a dáme do mrazničky.

Na druhý deň vložíme kocky do výkonného mixéra spolu s jogurtom, medom a limetovou šťavou.

Poriadne rozmixujeme, naservírujeme do uzatvárateľných papierových pohárikov a skladujeme v mrazničke.

Dobrú chuť!

Processed with VSCO with f2 preset

 

+ There are no comments

Add yours

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.